Navštivte sekci "Výprodej", kde naleznete produkty za bezkonkurenčně nejnižší ceny !

Nerezový šunkovar s teploměrem Orion plus 131516

Kód: ORN-131516
Tip
Neohodnoceno
Značka: Orion
699 Kč –43 %
Nerezový šunkovar s teploměrem Orion plus 131516
699 Kč –43 % 399 Kč
Na dotaz
Položka byla vyprodána…

Šunkovar Vám umožní vaření domácí šunky, která neobsahuje průmyslová plnidla a nezdravé chemické příměsi. Je sice třeba ji dostatečně brzy spotřebovat, ale její domácí příprava a skvělá chuť za to opravdu stojí! Kvalitní maso např. vepřové, králičí, kuřecí zpracujete snadno bez průmyslových plnidel a příměsí a budete mít okamžitě čerstvou a chutnou šunku, vhodnou i pro děti.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Šunkovar Vám umožní vaření domácí šunky, která neobsahuje průmyslová plnidla a nezdravé chemické příměsi. Je sice třeba ji dostatečně brzy spotřebovat, ale její domácí příprava a skvělá chuť za to opravdu stojí! Kvalitní maso např. vepřové, králičí, kuřecí zpracujete snadno bez průmyslových plnidel a příměsí a budete mít okamžitě čerstvou a chutnou šunku, vhodnou i pro děti.

Základem šunkovaru je válcová nádoba, do které maso upěchujete v mikrotenovém sáčku pomocí přítlačného talíře. Tím zároveň nádobu uzavřete a pomocí pružiny dokonale stlačíte. Díky sáčku pak maso po vychlazení snadno vyjmete z nádoby.

Nádoba je vhodná pro vaření max. 2 kg masa, ideální je množství 1,5 kg masa. Návod a recepty jsou součástí. Součástí výrobku je také teploměr, který Vám umožní hlídat aktuální teplotu v šunkovaru v průběhu celého procesu vaření šunky.

Rozměry: průměr 14 cm, celková výška 18,5 cm, výška nádoby 17 cm.
Materiál: kvalitní nerezová ocel 18/10.
Šunkovar lze snadno rozložit a poté dokonale umýt. Je vhodný do myčky nádobí.

Návod na výrobu šunky:

  1. čerstvé maso (cca 1,5 kg) nakrájíme na větší kousky, podle receptu osolíme a okořeníme
  2. kousky řádně promneme, aby se aktivovaly bílkoviny a přidáme např. česnek, zelený pepř, olivy, atd.
  3. do nádoby vložíme sáček a vkládáme maso, řádně upěchujeme, aby nevznikaly bublinky, přiložíme přítlačný talíř a nasadíme pružinu, maso dokonale stlačíme a nádobu pootočením uzavřeme
  4. maso uložíme na 1-2 dny do ledničky
  5. šunku uvaříme (90-120 min.) v hrnci s vodní lázní při 70-80 °C, držák teploměru připneme na hranu hrnce, teploměr prostrčíme otvorem držáku a díky tomu můžeme kontrolovat teplotu vaření
  6. po vychladnutí šunku lehce vyjmeme z nádoby a můžeme krájet

Doplňkové parametry

Kategorie: Šunkovary
Záruka: 2 roky
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Nastavení cookies

Používáme cookies, abychom Vám umožnili pohodlné prohlížení webu a díky analýze provozu webu neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost

Nezbytné (vždy aktivní nelze vypnout)
Tyto cookies jsou potřeba, aby web fungoval správně
Analytické
Pomáhají nám pochopit, jak web používáte. S jejich pomocí ho můžeme zlepšovat
Profilující (marketingové)
Díky těmto cookies vám můžeme zobrazovat relevantní obsah a reklamy, které pro vás mohou být zajímavé a užitečné

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení