Navštivte sekci "Výprodej", kde naleznete produkty za bezkonkurenčně nejnižší ceny !

Nerezový šunkovar s teploměrem Orion 131514

Kód: ORN-131514
Neohodnoceno
Značka: Orion
499 Kč –40 %
Nerezový šunkovar s teploměrem Orion 131514
499 Kč –40 % 299 Kč
Na dotaz
Položka byla vyprodána…

Šunkovar Vám umožní vaření domácí šunky, která neobsahuje průmyslová plnidla a nezdravé chemické příměsi. Je sice třeba ji dostatečně brzy spotřebovat, ale její domácí příprava a skvělá chuť za to opravdu stojí! Kvalitní maso např. vepřové, králičí, kuřecí zpracujete snadno bez průmyslových plnidel a příměsí a budete mít okamžitě čerstvou a chutnou šunku, vhodnou i pro děti.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Šunkovar Vám umožní vaření domácí šunky, která neobsahuje průmyslová plnidla a nezdravé chemické příměsi. Je sice třeba ji dostatečně brzy spotřebovat, ale její domácí příprava a skvělá chuť za to opravdu stojí! Kvalitní maso např. vepřové, králičí, kuřecí zpracujete snadno bez průmyslových plnidel a příměsí a budete mít okamžitě čerstvou a chutnou šunku, vhodnou i pro děti.

Základem šunkovaru je válcová nádoba, do které maso upěchujete v mikrotenovém sáčku pomocí přítlačného talíře. Tím zároveň nádobu uzavřete a pomocí pružiny dokonale stlačíte. Díky sáčku pak maso po vychlazení snadno vyjmete z nádoby.

Nádoba je vhodná pro vaření cca 1 - 1,2 kg masa. Návod a recepty jsou součástí. Součástí výrobku je také teploměr, který Vám umožní hlídat aktuální teplotu v šunkovaru v průběhu celého procesu vaření šunky.

Rozměry: průměr 10 cm, celková výška 20 cm, výška nádoby 16,5 cm.
Materiál: kvalitní nerezová ocel 18/10.
Šunkovar lze snadno rozložit a poté dokonale umýt. Je vhodný do myčky nádobí.

Návod na výrobu šunky:

  1. čerstvé maso (cca 1 kg) nakrájíme na větší kousky, podle receptu osolíme a okořeníme
  2. kousky řádně promneme, aby se aktivovaly bílkoviny a přidáme např. česnek, zelený pepř, olivy, atd.
  3. do nádoby vložíme sáček a vkládáme maso, řádně upěchujeme, aby nevznikaly bublinky, přiložíme přítlačný talíř a nasadíme pružinu, maso dokonale stlačíme a nádobu pootočením uzavřeme
  4. maso uložíme na 1-2 dny do ledničky
  5. šunku uvaříme (90-120 min.) v hrnci s vodní lázní při 70-80 °C, držák teploměru připneme na hranu hrnce, teploměr prostrčíme otvorem držáku a díky tomu můžeme kontrolovat teplotu vaření
  6. po vychladnutí šunku lehce vyjmeme z nádoby a můžeme krájet

Doplňkové parametry

Kategorie: Šunkovary
Záruka: 2 roky
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: