Nedis KAAF111EBK digitální horkovzdušná fritéza 1400W
Kód: KAAF111EBKSouvisející produkty
Detailní popis produktu
Vyznáváte zdravý životní styl, ale čas od času neodoláte a zhřešíte? Připravte si skvělé fritované pokrmy bez litrů nezdravých tuků v digitální horkovzdušné fritéze Nedis®. Tato digitální horkovzdušná fritéza disponuje 6 přednastavenými programy, se kterými fritování nikdy nebylo jednodušší. Skvěle se hodí pro fritování hranolků, obalovaného sýra, květáku, kuřecích nugetek, placiček, karbanátků, mořských plodů atd.
• Technologie vysokorychlostního proudění horkého vzduchu zaručuje rychlé vaření bez tuku
• Max. kapacita pro vaření je až 1 kg v závislosti na typu potraviny
• Objem nádoby 3 l
• 6 přednastavených programů
• Fritovací koš s nepřilnavým povrchem lze jednoduše mýt v myčce
• Nastavitelný termostat 80 až 200°C umožňuje zvolit optimální teplotu
• 60 minutový časovač s budíkem zaručuje bezstarostné vaření
• Praktické uložení samonavíjecího 1m napájecího kabelu šetří místo
• Protiskluzné gumové nožičky zajišťují maximální bezpečnost
• Ideální pro vyznavače zdravého životního stylu vaření bez tuku
• Jednoduchá obsluha a snadná údržba
Orientační tipy na přípravu:
Druh potraviny | Hmotnost (g) | Čas (min.) | Teplota (°C) | Poznámka |
Mražené hranolky | 200-400 | 16-23 | 200 | V polovině přípravy protřepejte |
Domácí hranolky | 200-400 | 22-23 | 180-200 | Přidejte 1/2 lžíce oleje, v polovině přípravy protřepejte |
Sýr v trojobalu | 200-300 | 22-23 | 190 | |
Kuřecí nugetky | 100-500 | 15-18 | 200 | |
Kuřecí řízky | 100-500 | 22-28 | 200 | V případě potřeby otočte. |
Kuřecí stehýnka | 100-500 | 22-25 | 180 | V případě potřeby otočte. |
Steaky | 100-500 | 12-20 | 180 | V případě potřeby otočte. |
Kuřecí nudličky | 100-500 | 15-23 | 180 | V případě potřeby otočte. |
Hamburgery | 100-500 | 11-18 | 180 | Přidejte 1/2 lžíce oleje. |
Mražené rybí prsty | 100-400 | 10-16 | 200 | Přidejte 1/2 lžíce oleje. |
Košíčky cupcake | 5 kusů | 19-22 | 200 |
Doplňkové parametry
Kategorie: | Fritézy |
---|---|
Záruka: | 2 roky |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.